www.semanarioserbio.com
Febrero 05, 2012, 03:39:33 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: 1 [2] 3 4 5   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Jos malo o hrani  (Leído 2732 veces)
Soj011
Sr. Member

Desconectado Desconectado

« Respuesta #15 : Marzo 29, 2009, 01:39:15 »

Evo nasih evropejaca, afrikanac i evelina.  Super, vama sigurno najvise nedostaje to divno hr primorje, koje bi trebalo da vas podseca na tu divnu zemlju i kako vam je bilo super.  Sigurno ce te i tu moci da mi nabrojite pod jedan, dva i tri, i kako je naravno dobro za zdravlje.

U Turskoj nikad nisam bio, i ako bude srece i zdrave pameti, tako nikad necu ici, a i ako budem isao neka to bude, ali samo u cizmama.

Malo bih da korigujem ono "nasih"u prvoj recenici pisma, mozda je Afrikanac i vathr, pa bih onda i razumeo da savjesno kupuje Vegetu, naravno velikim slovima. (ovaj tandem Afra i Eveline razbija) 

Afrikanac, tebi post nisam ni preporucio, kao da sam znao da ti znas da je on stetan, pa gde cu na planinu znanja i filozofije.  A sad kad si se izjasnio u vezi ove hrane, i pogleda koje imas, bez da si ti napisao, znam ja da tebi post ne pase.

Sta je tu je, valjda nije velika sramota biti hrvat, ali sad i ako jeste, ljudi ste, iako bi trebalo jasno da bude shvaceno sta je nase, a sta nije, svako tu fura svoju definiciju, pa bitno je da ste srecni sto je podravka vasa hrana.

Ja sam Srbin i vi prvi znate da podravka nikad ne moze da bude nasa, srpska hrana.

Mozda Kopaonik otvori i diskusiju za cro-muftija hrana, ili druge hrane sveta, pa da se tamo nadjemo.

Inace, budite mi dobro i zdravo?

Nego iz radoznalosti me interesuje, da li znate i dalje napamet onu vasu narodnu, Danke Deutschland?

Sami protiv svih i ko ih ....
Evelina
Hero Member

« Respuesta #16 : Marzo 29, 2009, 04:04:58 »

E ovako... Nisam nikad bila u Hrvatskoj. Imala sam 5 godina kad je poceo rat i mama me tamo nije vodila na more, tako da ne znam kako izgleda hrvatsko primorje, pa nemam razloga da nesto narocito volim nase susede. Razloga da ih mrzimo imamo, zbog onoga sto su nam uradili u Jasenovcu, i 90-ih, ali ja ne volim samo te ljude koji su nam to radili, koji su sada starci ili ljudi u svojim 40-im (ako su, recimo, rodjeni 1920 ili 1970) ne mogu da mrzim celu naciju ili neku bebu koja se, recimo, juce rodila i koja je Hrvat i nije nikome nista nazao ucinila. Da bih sudila o pojedincu, treba prvo da ga upoznam, bez obzira koje je on nacionalnosti. U zivotu sam upoznala jednog jedinog Hrvata u Barseloni, i kod njega smo ja i moje dve drugarice bile smestene 7 dana, bio je jako ljubazan prema nama (rodjen je 85, kad i ja, tako da nije ucestvovao u ratu 90-ih).
Inace sam veoma religiozna i od svoje 14 godine (vec 10 godina) postim svaki pravoslavni post.
Da ne govorim o tome da sama hrana nema nikakve veze sa svim tim. Ljudi danas kupuju mobilne telefone proizvedene u Nemackoj, a Nemci su nas u isto vreme ubijali kada i ustase. Jedu se svajcarske cokolade Milke, kao i proizvodi zemalja clanica NATO koji nas je bombardovao pre 10 godina. Zasto da ja ne jedem supu Podravka koja mi se dopada (veruj mi da ni ne pomislim na Hrvatsku dok je spremam, ni jedan jedini put)?
Inace, nisam za Evropsku uniju, jer mislim da nam to ne bi donelo mnogo dobrog. Jedino sto bih volela je da dobijemo beli sengen, radi putovanja i skolovanja i to je to. Evropa nam ni u kom drugom smislu ne treba, sto su dokazale i Engleska, Svajcarska, Svedska i Norveska, kojima sasvim dobro ide bez Evropske unije.
Nemoj stavljati ljude u fioke. Ako neko voli hrvatsku supu, ne znaci da je Hrvat, da voli Hrvate i da je bio na njihovom primorju, ili da je Evropejac.
« Última modificación: Marzo 29, 2009, 06:12:56 por Evelina » En línea
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #17 : Marzo 29, 2009, 09:16:04 »

Pa kako te to onda Podravka toliko podseca na detinjstvo kad si ti '80 godiste, kad si ti toliko uspela sa 13 god da se najedes podravke i z carstva.  Bice da se ti secas svake supice i cokoladice kad si imala 2,5 god pa shodno tome tolika nostalgija. 

Sigurno imas i cd Novih Fosila.

Taj vathr kod koga su na gajbi bile tri srpske ribe, koji je jako bio fin prema vama, ce sa 40 god da bude spreman da radi ono sto su katolici radili Srbima u proslosti.  Oni su uvek bili fini, dok nedodje ta noc kad se skupe da kolju srpsku nejac i zene.

I mora da se napravi razlika izmedju suseda i Nemaca i Amera.  Treba ih sve bojkotovati bez daljneg, ali ovi protestanti i ostala olos su bela kafa za srbe katolike, koji sebe zovu Hrvatima, bela kafa, nemci i ameri i sav nato, ne moze toliko los da bude kao Stepinac&Co.

Mislim da vi ne treba toliko da patite za njihovom hranom, samo treba da se druzite sa hrvatima i oni ce vam sigurno rado donositi njihovu hranu.  Sto ne menja moje cudjenje da o hrani stranaca pisete u forumu za nasu hranu, a forum je jasno srpski, kao i ceo sajt.  Prem da, mozda, ja gresim, bice da je i Kopaonik hr planina.

Afrikanac
Hero Member

« Respuesta #18 : Marzo 29, 2009, 10:29:10 »

Burazeru,
vidi u sta si pretvorio ovu bezazlenu temu o hrani, administrator sajta je od svega sto sam ja napisao uzeo to sto ga je zanimalo, presao je preko toga sto ga nije interesovalo, ljubazno se zahvalio, otisao je da pogleda i poslije je prokomentarisao kako mu se cinilo tamo, tako se to radi. A sad ti upada da nas sve legitimises, ruke  gore, hajmo licne, pasose, krstenice, ko si sta si ciji si... ma znas, ja se necu spustiti na tvoj nivo rezonovanja, jer ovaj sajt ne zasluzuje ovakve visokonaponske rasprave, koje ti vidno volis i izazivas.
kad te je tako pogodilo saznanje da neki jedemo vegetu, pa valjda znas da je taj zacin prisutan u ogromnoj vecini domacinstava u Srbiji... pa mi ti reci sta cemo im sad, sta preporucujes? streljanje mozda? a kad bi znao, a mislim da znas, da ljudi iz Srbije masovno ljetuju u Turskoj, sta da njima radimo, da ih objesimo ili da im poklonimo cizme debelog dzona?
A i promjeni mi ti nacionalnost u sekundi, ili jos nisi, jos se mislis, hajde nemoj mooooooliiiim teeeee...
I ova djevojka, jadna se tebi sve nesto pravda i ti opet udri po nju...
U pravu si, post mi ne pase, gladovao sam ja u zivotu bez mogucnosti da biram da li hocu ili necu, mozda si ti vec bio dosao ovdje da pobjegnes od vegete...
Nego idi ti u ono etno selo Nemanje Kusturice, bices najpravcatiji eksponat, ispod toga niko i nista nije dovoljno srpsko za tebe. A pogotovo ne kontam sta ti radis u ovoj zemlji latina-katolika-natovaca i Solane, pretpostavljam de se ne osjecas dobro ovdje.

samo nek' s'e zdravo
Evelina
Hero Member

« Respuesta #19 : Marzo 30, 2009, 01:25:48 »

Ja u potpunosti razumem Soj011, jer je, naravno, ogorcen time sto su nam Hrvati radili, i sto su bili mnogo gori prema nama nego sami Nemci u II svetskom ratu, iako su nam navodno braca i susedi. Mozda je i njemu samom neko nastradao u tim ratovima, nije u redu da ga napadamo. Jednostavno ga nervira pomisao da se nekom svidja bilo sta sto dolazi od Hrvata, i to mogu da shvatim.
Ja nisam licno imala negativna iskustva sa njima, pa ih ne mrzim. U pravu je kad kaze da, ako je ovo forum za srpsku hranu, ne treba spominjati hrvatsku, jer su to dva razlicita naroda, ali neki ljudi su navikli da je jedu i spontano su poceli da pisu o tome. Ne volim njihovu muziku, volim nas domaci rok i engleski rok 60, 70-ih i 80-ih.
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #20 : Marzo 30, 2009, 08:54:07 »

Hvala ....... sto bi rekao prost narod, a i ja, kad me nesto ovako pozitivno iznenadi kao komentar Eveline.  OOOOO, da neko shvati.  Raduje me sto je ona '80 god i sto sa takvim stavom jos i moze da utice pozitivno na njene blize u bgu koji su mozda daleko dublje pali od nje.  Ne mislim da je Evelina pala, pala, ali shvata moj pravac.

I naravno ostavlja prostor, vrlo mudro, iz kojih razloga ja 'mrzim' te pored nas.  Ne, nije mi niko stradao od njihove ruke, ali od mojih drugara da.  To i ne menja stvar, jer je moj pogled prema njima bio uvek isti, od kad sam imao deset god.

A to sto, Srbi jedu podravku i sto su im kuce pune vegete, i sto idu kod Turaka na more, to je po meni nasa nesreca, i samo jos jedan znak zasto smo tu gde jesmo.  To je zato sto nema bratskog saosecanja medju Srbima, pa zato i otpada narod i postaju druge nacije.   Meni to smeta, ja osecam da na svaki nacin moram da se borim protiv toga i jedan od tih nacina je i pisana rec.  I kad bih znao da je moja pisana rec imali i jedan posto uticaja na nekog, npr. na Evelinu, da vise nikad nista ne kupi od suseda, ja bih bio zadovoljan.

Stoga je i normalno da su moji komentari ostri i da izazivaju tu napetost, jer po mom misljenju mi imamo toliko ozbiljnih problema da svako ko se plasira kao srbin nema sta da se opusta i da gubi vreme na gluposti nego da dela u odbrani sopstva.  Da nesto ozbiljno ne valja pokazuje i to rasejanje po tudjim zemljama, medju narode koji su po mnogome razliciti od nas, i shodno tome treba delati. Oni koji su dosli u inostranstvo da bi eto, otisli negde gde ce napokon moci normalno da zive, oni su otpisani sto se srpstva tice, pitanje je vremena, samo kad ce da pocnu da mrze sto su to sto jesu, da postanu veci katolici od pape, a njihovo potomstvo nece imati vec nikakve veze sa Srbijom.  Meni, za takve nije briga, ako se trgnu i ako se vrate, predivno ako ne, ja sam uvek tu da im pomognem i da ih gurnem motkom sto dalje. 

Znam da je tako, jer sam po inostranstvu se nagledao zenturaca i tkz muskaraca koji iz sve snage pljuju po Srbiji, hoce da budu veci spanci od spanaca, a praziluk iz bulje viri, i nece da se vrate kuci bez automobila.  To sto je auto na kredu, nema veze.

E, zato sto Srbi jedu podravku i vegetu, idu kod musavih na more, e zato i nemamo nista, i zato ne moze ni Bog da nam pomogne, kad ne cenimo sebe, svoje zrtve, predke,  a bez pomoci sa neba, samo ce da se nastavlja raspadanje i zivotarenje po inostranim zemljama gde ce eto na nesrecu da dodje Evelina da bude sluskinja, moderni rob, nekom 'boljem' od sebe.

Ortodox Celts- nikad nisam slusao njihovu muziku, ali sam citao da Srbi i Kelti imaju mnogo istih reci, velike slicnosti u nekim instrumentima, a naravno vodja benda je veliki navijac........bio,  bila su to gostovanja po eks zemlji a i islo se preko. 

Evelina
Hero Member

« Respuesta #21 : Marzo 30, 2009, 11:30:05 »

Ne moras da se zahvaljujes, jer nema ni potrebe da te branim, dovoljno si pokazao da to umes i sam.  Guiñar Ne osudjujem te iz jednog velikog i pozitivnog razloga. Iako su svi tvoji komentari malo previse zajedljivi i grubi, iz njih izbija jedan iskren patriotizam i to je ono sto mi se dopada, vidi se da volis Srbiju i da si ogorcen zbog svega loseg sto se desilo zemlji i narodu.
Ja sam '85 godiste! Postario si me!  Enojado
U pravu si da bi Srbi trebalo vise da promovisu svoje prehrambene proizvode i Zlatibor, Vrnjacku banju i Srebrno jezero umesto inostranih mora, jer ce tako bolje osetiti i vise zavoleti svoju zemlju. Ali i nasa zemlja mora vise da ulaze u turizam, da ponudi bolje usluge i povoljnije cene.
I ja dolazim u Spaniju, u pravu si, jer hocu da pokusam da normalno zivim. Kao student generacije na masteru, mislim da imam pravo na to, i nadam se da cu sa madridskim doktoratom moci da radim na nekom spanskom univerzitetu. A kod nas nema ni posla, kriza je, plate su niske, zaposljava se preko veze... Politicari otimaju od koga stignu, sad su i ovaj porez uveli. Neizdrzivo je. Ovo nije zemlja u kojoj bih volela da moje dete i mog muza odrasta. Barem ne sada. Ali cu se potruditi da ono zavoli Srbiju i nauci srpski jezik, nevezano za politiku i los zivot u njoj, jer ima toliko lepih mesta u nasoj zemlji koja treba otkriti, toliko dobrih ljudi sa kojima se treba sresti i popricati. Nikada necu pricati ruzno o Srbiji cak i ako uspem u Spaniji, jer je to zemlja iz koje sam potekla.
A to da cu biti sluzavka, to je nazalost tacno. Moracu na pranje sudova od aprila, nema mi druge.  Triste Ali bar za neku prosecnu platu.
A Ortodox Celts su super. Bez obzira gde su gostovali.
Evo ti dva linka da cujes dve njihove najpoznatije pesme. Pozdrav.

http://www.youtube.com/watch?v=HEt2XdN_TbQ

http://www.youtube.com/watch?v=bddw4ZmDRVQ&feature=related
Afrikanac
Hero Member

« Respuesta #22 : Marzo 31, 2009, 12:39:55 »

i dalje brkas loncice i njuskas po licnim ukusima i tudjim trpezama, ali ovaj put smireno i bez provokacija...
bravo mali, nastavi kao sada i razumijecemo se.

samo nek' s'e zdravo
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #23 : Marzo 31, 2009, 08:40:35 »

Prvo da pokusam da budem od koristi za Evelinu.  Iako si ti skroz u pravcu dolaska u Spaniju, ne znam da li bi te mozda interesovalo da posetis sajt proz.com.  Prostudiraj, mozda ti donese dobro. 

Divno sto si napisala svoje pravo godiste, tim pre sam u pravu kad se cudim tvojoj zaljubljenosti u z carstvo i tim supicama, no mislim da je ostalo samo jedno, ili da ne kupujes proizvode od njih i da time ne punis dzepove srpskim dzelatima, ili prijatno ti bilo, i eto ne brini, moci ces da se secas detinjstva i supica i u spaniji, pa ako bude srece i dete navikni na to, pa ce on da voli Srbiju ali ce da kupuje cro cokolade, a posto ce ovde da odraste onda ce sa drustvom na nezaboravno letovanje kod njih. 

Mozda bude srece pa to do tad bude kod nas. Avaj.

Tvoja analiza o Srbiji je tacna, to je nasa nesreca, pa shodno tome, mozda ce ti ovde biti bolje.  Samo kolicina pozitivne energije koju ces da ulozis ovde da bi uspela, ali uspela stvarno, isti produkat bi ti dala i u Srbiji.  Mozda malo manji, ali kad bi se sve sabralo mislim da bi jos u Srbiji bila i srecnija.  No, ja bih voleo da gresim i da ti ovde sve krene kao po loju, pa bi to bilo super. 
Realano, u spaniji se kriza zahuktava i lagano guta sve pred sobom, sto se tice te price o normalnoj plati i normalnom zivotu, ja se uvek blago nasmejem, jer kad oduzmes troskove i druge stvari, ne vidim da moze da se ustedi nesto ozbiljnije.  Po meni su i dalje sam prave zemlje germanske, ovo ostalo je sve samo boza.  Germanske zemlje su po meni i dalje samo prave za gastarbajtovanje. 
Ako neko dodje u Spaniju da bi normalno ziveo, pa dobro, i to je resenje, sigurno mozda bolje nego sto ima kuci, ali gledajuci stanje Srba po gradu u kome sam, to je predaleko od normalnog zivota, barem nesto sto ja pod tim podrazumevam. 

Oni koji su nesto napravili, oni su radili mnogo sati i mnogo dana, meseci, godina, naravno na pocetku sa mnogo patnje i gutanja svega i svacega.  Da su sa toliko energije radili u Srbiji, mislim da bi im i tamo dobro bilo.  No, nas narod, na nesrecu, pun kompleksa, izdzigljali iz komunizma, bez vere, peru sudove ovde, nada u bolje sutra, a godine prolaze, a kao smorili su se u Bgu, samo ih ja nikad nisam pitao koliko smara pranje sudova posle ozderavanja krezavih engleza i prljavih latina, i te uske sobe sa komsijama crnim, i polu crnim, koji svaki dan mogu da ujasu na zebri u ulicu.

Afro, Velezev grb, oooo, pa tu su neka pomesana osecanja, uh, mozda si ti i iz nekih mesanih brakova, porodica, druzenja, sto bi sve napravilo komplikovanije, sto bih te odmah razumeo i pozeleo sve najukusnije sa vegeticom. 

Naravno, otpali Srbi, koji sve menjaju samo da se ne bi secali od koga su, i ime su promenili tom klubu, FK Partizan ih je skoro nestro osramotio  na terenu, ja tom klubu sad ime i ne znam, ah da, Zrinjski.  Sta da ti kazem, ima i ona varijanta, ostavi se njih, vrati se nama, zbij redove, izaberi Partizan, i zivot vec pocinje da bude lepsim.

Ako Bog da zdravlja junackoga i malo srece, eto nas ponovo u Mostaru, da dizemo spomenik Ducicu i Santicu, da prosvetlimo zemlju Nemanjicku.  I naravno da vratimo staro ime Velezu, pa da gostujemo Manijacima.

Evelina
Hero Member

« Respuesta #24 : Marzo 31, 2009, 09:32:10 »

Nasla sam sajt! Puno ti hvala, Soj011, nisam znala da tako nesto postoji.  Guiñar Sad cu da se uclanim i, mada nemam radno iskustvo, ipak znam 4 jezika, a to nije malo.
Dobila sam studentsku vizu za Spaniju na 90 dana, mada mi je Afrikanac objasnio da se to produzava na godinu dana u policiji, kad trazim NIE.
Moram da pokusam da uspem, doktorat nije mala stvar! Vec sam se registrovala na sajtu Infojobs i primili su me da dajem casove engleskog u privatnoj skoli, ali da idem na kucnu adresu. Ni to nije lose. Sat vremena 15 evra. Kad bih svaki dan imala dva ucenika ne bih morala da perem sudove.  Sonreir Zivecu u posebnoj sobi u stanu kod neke bake, zivi sama i iznajmljuje za 250 evra sa ukljucenim troskovima, a ja se slabo krecem i izlazim, pa cu na tome da stedim. Mozda ustedim mesecno i do 300 evra, nije malo. Ako kuvam Podravku svaki drugi dan...  Girar ojos
Jos i da mi muz dodje! Jadan, zavrsio prava a radi u Studenjaku kao portir za 200 evra. Grr!
« Última modificación: Marzo 31, 2009, 09:37:54 por Evelina » En línea
Afrikanac
Hero Member

« Respuesta #25 : Abril 01, 2009, 12:38:30 »

Pa joooj, nemoj opet, pojavio se novi problem, da nisam ja mozda iz mijesanog braka, ne brini se, to neces nikad saznati... evo nove nepoznanice za covjecanstvo. Brate, da se ne lazemo, ti dobro znas da sa vegeticom je sve ukusnije, a i u Srbiji i cak u Rusiji to svi znaju Sonrisa nego mi je ovo vec postalo dosadno, sjeticu te se svaki put kada budem jeo kuhano, rostilj kod kuce, pite itd. a Boga mi to je veoma cesto, i molicu se nebu da ti ponovo otkrijes ovo carstvo ukusa kojeg si se u ime nevidjeno cvrstih zivotnih principa odrekao, a ko zna koliko si toga jeo kao dijete do 10-e godine, kad si vec poceo da pratis dogadjaje, mrzis svoje sudrzavljane i sanjas puske i topove. A ovdje o tome, o vegeti i slicnim glupostima necu vise. Pa ovo da razumiju forumasi koji ne znaju srpski, smijali bi se do suza...
A sve mogu da ti prastam, samo mi nemoj spomenuti taj Zrinjski fasisticki, ukradose najljepsi stadion pod Bijeli Brijeg, sada Velez ide da igra na njivu, prvo tjeraju krave pa onda igraju, a i jos nama na muku ovaj ustaski Zrinjski je sada na vrhu tabele. A prelazak u Partizan za sada ne smatram mogucim, ja prije svega navijam za Barcelonu Sonrisa

samo nek' s'e zdravo
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #26 : Abril 01, 2009, 07:55:22 »

Sine, sto bi rekli, Zrinjski je Zrinjski, a koje je ime pre bilo pod Bijelim Bregom dok je jedine smekerske nacije i bilo tamo, naravno nas pravoslavnih Srba, i imalo je cari.  Kako si ih ti nazvao, moji sudrzavljani, jesu bili, meni je zao sto su bili, sramota me je, ali sta cu, neki drugi Srbi su gadno gresili, olos iz evrope je iz sve snage gurala da se napravi ta nesrecna zemlja, ali koliko god je u mojoj moci ja ce se uvek truditi da se to nikad vise ne ponovi. 

Sto se tice forumasa koji ne razumeju srpski, stvarno je ne bitno sta bi oni mislili o ovome, nesreca mog naroda je da jede vegetu i da jede podravku, i bajadere itd, e sad ti mozda i nisi Srbin, za tebe to nesreca i nije, ti se moli da krave propasu na nekoj livadi koja nema reflektore i da ti vrate klub, ja, iz porodice srpske, pisanih izvora datira jos od Turaka, svi su se moji prehranili i to vrlo uspesno i ukusno i bez vegete, a i ja sam prezadovoljan kako jedem i bez nje, i bez bilo kojih drugih produkata.  Tako da neka nam vegeta, podravka i svi drugi pocivaju u miru  Sonreir

Eve-li-na, nema veze sto nemas radno iskustvo, tamo se trazi prevodjenje a ne radno iskustvo, nikakvo iskustvo ne treba da se prevede vegeta i podravkina supa na spanski, ili koji drugi jezik koji znas.  Tu je bitno da prilazes za poslove, da si na netu, i sigurno da vremenom ima posla.

Mislim da ti je Afro dao tacnu info u vezi vize.  A i da ti ne produze papire, ili i da imas problema, ko hoce da zivi preko, nema toga sto ga moze zaustaviti sem sile nebeske.  Ko je hteo da sredi papire preko, uvek je to uspevao.  Nije ovo svabija pa da love ljude po ulici i trpaju u buvaru.  No, kakvo vreme dolazi, i ako im kriza nabuja i ovde ce se to promeniti, ali ko hoce taj i moze.....

Nije lose to sto imas tu varijantu za eng u spa, jedino sto tih 15 eura ne nosis kuci, jer ako ne znas astralno letenje imaces troskova prevoza, i mozda jos kojih, ali dobro, ako bi onda imala tri ucenika dnevno, bilo bi mnogo bolje.

To sta tvoj muz radi, a sta je zavrsio, to i sama znas, nema garancije za mnoge stvari u zivotu, a ta prava sto je zavrsio tu, ne verujem da bi ovde mogao da mu nadju posao u struci, tako da nek ne vuce knjige prava sa sobom, vec kofere cro proizvoda da vam ne manjka, a mozda i preproda koju kesicu, razgrana posao, pocnete da uvozite kro proizvode, bukne posao, napravite prave pare, i onda na letovanje na nezaboravno primorje  Sonreir

Evelina
Hero Member

« Respuesta #27 : Abril 01, 2009, 08:03:43 »

E pa dobro, onda se nadam da ce biti posla i za mene na sajtu. Ne znam sta cu raditi ako mi ne produze papire, nemam nikakvu vezu pa da ostanem, a bojim se da ostanem na crno, zbog doktorata i loseg dosijea.  Avergonzado
Bane se vec sprema na pomisao da ce da radi na nekom utovaru i istovaru, ili da kreci i postavlja parket, jer to zna, a sto se tice predloga da razvijemo biznis sa vegetom, mislim da to nije moguce sto se njega tice, jer mrzi sve sto dopire sa hrvatskih prostora, pa verovatno nema sanse da ga nagovorim.  Guiñar
Afrikanac
Hero Member

« Respuesta #28 : Abril 01, 2009, 10:24:43 »

ooooooo Bajadera..... pun pogodak, pa kako ja to cudo zaboravih da spomenem Sonrisa odmah narucujem sleper!!!!!
ma... obecao sam da necu o tome ali mi je izletilo Sonrisa ali sada stvarno necu vise, kunem se, znam da te grcevi fataju pa da se ne mucis prika moj.
Evelina, tvoj muz moze slobodno da zabovari o poslu vezan za pravo, neka odmah trazi nesto drugo, znam ja par ljudi koji su zavrsili pravo i ovdje je to sasvim drugacije, diplomu nema sanse da mu priznaju ovdje a kamoli da pronadje nesto u struci. Nazalost je tako, necu da pokvarim raspolozenje, samo da ne gubite vrijeme uzalud.

samo nek' s'e zdravo
Evelina
Hero Member

« Respuesta #29 : Abril 02, 2009, 09:49:54 »

Hvala ti puno na savetu, on se vec spremio da ce raditi ili u nekom kaficu ili na selidbama ili da kreci i postavlja parkete. Nego mi ga je zao jer je dzabe studirao, ima 33 godine, a nije nasao posao u struci u Srbiji, pa sad nece ni u Spaniji, samo ce da se muci i da fizikalise. Grr!
Páginas: 1 [2] 3 4 5   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: