www.semanarioserbio.com
Febrero 05, 2012, 03:30:27 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Encuesta
Pregunta: Koliko nas ima?
c - 0 (0%)
c - 1 (50%)
c - 1 (50%)
Total de votos: 2

Páginas: [1] 2 3   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Srpska Dijaspora u Spaniji  (Leído 2983 veces)
Voja
Newbie
*

Desconectado Desconectado

« : Noviembre 11, 2008, 01:03:53 »

Pozdrav svima,

samo da vas obavestim da je na facebook-u oformljena grupa "Srpska Dijaspora u Spaniji"

Ova grupa je posvecena svima onima sa teritorije Srbije koji borave u Spaniji. Ima nas puno tako da preko ove grupe mozemo lakse da se druzimo, upoznajemo i podelimo iskustva o zivotu ovde. Sve informacije oko studiranja, skolarina, benificija, posla, putovanja, viza, rezidencija mozemo da komentarisemo na portalu i jedni drugima pomognemo...

Bojana1980
Newbie
*

« Respuesta #1 : Noviembre 11, 2008, 10:43:56 »

Cao svima,

dobila sam ovu adresu na facebook-u.
Ja dolzim u utorak u Barcelonu i tjela sam pitati dali ima neko od nasi Srba ko se trenutno nalazi tamo?

Puno Pozdrava svima...
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #2 : Noviembre 19, 2008, 09:55:20 »

Vojo, par komentara na tvoju poruku

Ova grupa je posvecena svima onima sa teritorije Srbije koji borave u Spaniji. Ima nas puno tako da preko ove grupe mozemo lakse da se druzimo, upoznajemo i podelimo iskustva o zivotu ovde. Sve informacije oko studiranja, skolarina, benificija, posla, putovanja, viza, rezidencija mozemo da komentarisemo na portalu i jedni drugima pomognemo...

Ili si ti ono sto ja smatram pravim srbinom pa sve srpske zemlje smatras Srbijom, vrlo lepo, od Istre do Carigrada, i od Dubrovnika do Vladivostoka, to je odprilike to, oduzmi, dodaj koju oblast  Sonrisa
ili ste ogranicili sajt na ljude sa teritorije Srbije, ako je tako, onda ste vi, vise neko drustvo gradjana, kome je Srbija mesto rodjenja, a ne jedan srpski stroj.

No, ne bih se dalje upustao, sacekacu tvoj odgovor.

Ostatak teksta se odnosi na sve ono sto mi ovde i radimo i sto lepo vodi Kopaonik.  Semanarioserbio.
Plus, sto mislim da je lepse da imamo nas forum, nego da smo na facebooku, i njemu doprinosom za njegovo bolje sutra.  Ovde je kopaonik provereno nas.  Kad facebook bude na cirilici ili se bude zvao facebukvar, eto mene tamo. 

Bojana, od vasih Srba u bcn ne znam da li ima nekog, ali Srba u bcn ima Sonrisa
Ja nisam gradonacelinik bcn ali cu ti pozeleti dobrodoslicu u barcelonu  Sonrisa
Ako ti nesto bude trebalo, ti se ovde oglasi, pa da ti se izadje u susret koliko se moze.

Sa ovim napisano, da ste zdravi i vedroga duha.

Sami protiv svih i ko ih ....
blankina
Newbie
*

« Respuesta #3 : Noviembre 29, 2008, 11:50:16 »

Soj, opet ti sa tvojom pricom..Sonrisa) ccc...

Gledala sam zvezdu vecernjacu u tudjoj noci, u tudjoj zemlji, tuzna.. Sakrila sam suze kad sam osetila miris voljene zemlje..
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #4 : Diciembre 04, 2008, 11:51:21 »

Blankina, moja prica pali  Sonreir

blankina
Newbie
*

« Respuesta #5 : Diciembre 05, 2008, 01:50:47 »

Soj, zavisi kako kod koga Sonrisa ..

Gledala sam zvezdu vecernjacu u tudjoj noci, u tudjoj zemlji, tuzna.. Sakrila sam suze kad sam osetila miris voljene zemlje..
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #6 : Diciembre 11, 2008, 12:26:05 »

Potpuno si u pravu blanky.  One koje posalju tel npr. to je dobar znak...... Impresionado

K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #7 : Diciembre 12, 2008, 01:01:33 »

Soj, pa nisi nam se hvalio da ti salju i telefone. Ja se ovde ubi radeci i nista slicno da mi se desi  Uhh Sonreir Enojado

blankina
Newbie
*

« Respuesta #8 : Diciembre 12, 2008, 09:51:15 »

A pa ne, Soj je kavaljer, vidis on se ne hvali tim stvarima...

Kopaonik, nisam znala da ti radis ovo radi brojeva telefona Sonrisa)

Soj011
Sr. Member

« Respuesta #9 : Diciembre 14, 2008, 12:44:26 »

kazem ja mom kumu kad me je pitao za ljubavni zivot.  A on mi kaze, pa ti kume nisi dzentlmen tako da slobodno mozes da mi pricas sa kojom si ribom bio.  hahhahaha, meni je i sad smesan njegov komentar.  Ovo je Kopaonik moj komentar apro po, sto je blanky napisala da sam kavaljer, hahahahahah.  Moj kum je bas inteligentan, ostar na umu, pravi je, mislim da je pre svega ispravan covek, sto vise moze da bude, Bogu hvala sto mi ga dade. 

E moj Kopaonik, telefoni nista ne vrede, mogu da budu znaci ali od toga se ne zivi, samo realizacija  Sonrisa, to blankina najbolje razume, nista ne vredi, ako se ne poentira, svi poeni su dragi, ali telefon je ipak prevelika distanca, nije ona od 6, 25, ako se nevaram, da je to trojka u evropi.  Iskoristi blanky kao primer, zato sto ona ima sliku neke cupi sa kosarkaskom loptom, pored toga, nikakve druge veze nema sa komentarom.

I necu vise blanky da pominjem da ne zatrazi zastitu korisnickih prava na njeno ime, kao mnogo je popularna  Reir pa da se ne iskoriscuje njeno ime.

A to sto se ti ubi radeci i nista, to je zato sto si ti domacin, pa si fin, hahahahah, ja sam ovde se pozvao sam, pa i ako me ne budete trpeli, pre nego sto dobijem ispisnicu, da povedem neku cupi sa sobom da mi ne bude dosadno u liftu, i posle dok cekamo nocni bus, sta da radim, nisam iz Madrida.  Reir

K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #10 : Diciembre 14, 2008, 01:18:38 »

Uffff, bas se nismo razumeli....hteo sam da budem malo ironican. Naravno da ne radim zbog brojeva telefona, pobogu.....( i zaboga)

blankina
Newbie
*

« Respuesta #11 : Diciembre 14, 2008, 11:31:20 »

Naravno da ne, samo sam se salila Kopaonik..

Madridjanin
Newbie
*

« Respuesta #12 : Enero 01, 2009, 06:33:13 »

Ima nas ima:)))Ako neko sheta ulicama Castellanom ili Serranom neka svrati na kafu Sonrisa))
Soj011
Sr. Member

« Respuesta #13 : Enero 02, 2009, 11:25:20 »

Kako to da svrati, ti drzis sve kafice u obe ulice  Reir
Javi gde je to, da svratim da se zapijem,  Reir, kafom naravno, irskom  Sonreir

Evanea
Full Member

EVANEA

« Respuesta #14 : Enero 03, 2009, 01:28:52 »