Vojo, par komentara na tvoju poruku
Ova grupa je posvecena svima onima sa teritorije Srbije koji borave u Spaniji. Ima nas puno tako da preko ove grupe mozemo lakse da se druzimo, upoznajemo i podelimo iskustva o zivotu ovde. Sve informacije oko studiranja, skolarina, benificija, posla, putovanja, viza, rezidencija mozemo da komentarisemo na portalu i jedni drugima pomognemo...
Ili si ti ono sto ja smatram pravim srbinom pa sve srpske zemlje smatras Srbijom, vrlo lepo, od Istre do Carigrada, i od Dubrovnika do Vladivostoka, to je odprilike to, oduzmi, dodaj koju oblast

ili ste ogranicili sajt na ljude sa teritorije Srbije, ako je tako, onda ste vi, vise neko drustvo gradjana, kome je Srbija mesto rodjenja, a ne jedan srpski stroj.
No, ne bih se dalje upustao, sacekacu tvoj odgovor.
Ostatak teksta se odnosi na sve ono sto mi ovde i radimo i sto lepo vodi Kopaonik. Semanarioserbio.
Plus, sto mislim da je lepse da imamo nas forum, nego da smo na facebooku, i njemu doprinosom za njegovo bolje sutra. Ovde je kopaonik provereno nas. Kad facebook bude na cirilici ili se bude zvao facebukvar, eto mene tamo.
Bojana, od vasih Srba u bcn ne znam da li ima nekog, ali Srba u bcn ima

Ja nisam gradonacelinik bcn ali cu ti pozeleti dobrodoslicu u barcelonu

Ako ti nesto bude trebalo, ti se ovde oglasi, pa da ti se izadje u susret koliko se moze.
Sa ovim napisano, da ste zdravi i vedroga duha.