Madridjanin
Newbie
|
 |
« Respuesta #15 : Enero 04, 2009, 04:08:56 » |
|
Izmedju te dve ulice radim,blizu Plaza Colon.Ne drzim kafice nit sam kelner:))Ko je od vas iz Madrida zna tu zonu sigurno.Oce li vama Los Reyes da donesu sutra poklone  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evanea
Full Member

EVANEA
|
 |
« Respuesta #16 : Enero 04, 2009, 05:00:14 » |
|
m kakvi tri kralja, kod mene po nasem, bozic bata dolazi sigurno :Pa jadnik putuje puno cak i do Spanije
|
|
|
|
« Última modificación: Septiembre 19, 2009, 09:46:18 por Evanea »
|
|
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #17 : Marzo 01, 2009, 01:40:09 » |
|
evo i ja sam u Madridu, samo, sto mi posao nije bas blizu Trga Colón a i ne zivim u centru. Usput da kazem, nov sma na ovom forumu. Pozdrav svima
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

|
 |
« Respuesta #18 : Marzo 01, 2009, 06:32:34 » |
|
Dobrodosao na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #19 : Marzo 05, 2009, 08:20:57 » |
|
Bolje sve vas nasao. Ukljucivacu se tu i tamo na razne teme s tim sto necu biti bas mnogo redovan, ali tu smo i tu cemo se naci 
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
|
Spanac
|
 |
« Respuesta #20 : Junio 18, 2009, 09:15:05 » |
|
Bolje sve vas nasao. Ukljucivacu se tu i tamo na razne teme s tim sto necu biti bas mnogo redovan, ali tu smo i tu cemo se naci  Africanac, takodje pricas srpski? Nemoj da verujem!
|
|
|
|
|
|
D:\Documents and Settings\u188961\Mis documentos\Mis imágenes\ccfvls4ur1ol.jpg
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #21 : Junio 18, 2009, 07:05:38 » |
|
sto bolan "nemoj da vjerujem"  vjeruj, vjeruj, nego sta si ti to o meni mislio... 
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #22 : Junio 18, 2009, 10:35:47 » |
|
Tako se zbori. Zvucis kao da si iz Bosne, moj tata je iz Travnika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #23 : Junio 19, 2009, 01:22:36 » |
|
aman vezirski grad, siguran san da citala Andrica kada opisuje grad, a tek da ides tamo pa da vidis te ljepote 
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #24 : Junio 19, 2009, 03:25:14 » |
|
Pa... Ne znam bas. Jos nisam upoznala tatu, a da ti ne pricam o tome da je musliman i da je vec ozenjen i ima dvoje dece. Ja sam bila greska koju prikriva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #25 : Junio 20, 2009, 02:22:27 » |
|
nijedno dijete nije greska nego Boziji dar, a bez obzira na sve to otidji bar jednom u zivotu, neces valjda pravo na tatu naici a koliko sam shvatio ne bi ga ni prepoznala, ali obavezno prethodno procitaj Andrica, svidjace ti se taj grad, ima posebnu, neuhvatljivu i neobjasnjivu ljepotu, i izrazen orijentalni kolorit, naravno ako si tome sklona ili barem nacionalno neopterecena, a ne kao neki tipovi koji se motaju ovamo koji bi sve to radije unistili i popalili.
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #26 : Junio 20, 2009, 04:00:29 » |
|
U pravu si, trebalo bi da odem, moja mama kaze da je to jako lep grad, a stvarno ni ne znam kako moj tata izgleda, pa nema ni veze.  Citala sam knjigu "Travnicka hronika", opisi su zaista odlicni, ne znam koliko se grad promenio u poslednja dva veka a koliko je sacuvao tog starog smeka, ali vredi otputovati. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Afrikanac
|
 |
« Respuesta #27 : Junio 20, 2009, 10:23:09 » |
|
dobro nisam ja zivio tamo prije 200 godina pa da ti objasnim koliko je se to promijenilo, ali kazem ti da to sto ima sada vrijedi da se vidi, ali da se ne varamo to je grad koji se obilazi za 2-3 sata, nije da ces citav dan da provedes tamo, ides u sklopu neke sire turneje i to je to.
|
|
|
|
|
|
samo nek' s'e zdravo
|
|
|
|
Evelina
|
 |
« Respuesta #28 : Junio 20, 2009, 10:26:58 » |
|
Cim nesto fino zaradim, idem u obilazak vezirskog grada. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evanea
Full Member

EVANEA
|
 |
« Respuesta #29 : Septiembre 19, 2009, 09:42:10 » |
|
Dali ima ko iz Krajine u Spaniji ako ima nek mi se javi na e-mail mirro-t@hotmail.com da zapjevamo koju nasu pravu banijsku ili kordunasku!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|