Svako iz svog ugla gleda pa shodno tome i pise, ja vidim, ti naravno ne, da ti imas dosta pogresnih stavova, ali niti me interesuje da ti na njih ukazujem i da ti objasnjavam. Klasicna prica ide da ti sad mene savetujes, kao u fazonu, ti mi kazes kako bi meni bilo bolje, a meni se dojmi da dok si o meni pisala da si gledala u ogledalu sebe, pa cak u vise navrata onda i priznala, da ti tako gledas na zivot i da ides tamo gde je tebi bolje. Tvoj pogled da je zivot samo jedan, je pogled osobe koja nije prisla, ili uopste nije u prici pravoslavlja, shodno tome taj stav, koji je vrlo bitan, nam je potpuno razlicit pa shodno tome i sigurno sva druga misljenja. Ti mislis da se srbi nece promeniti, i da nikad nece biti slozni, pa shodno tome tako i zivis, ides tamo gde je tebi bolje, pa se nadam da ces i uskoro da se preselis na zapad, jer najverovatnije to je tvoja definicija boljeg.
Da ne gubim energiju i vreme, sto me dobro posavetova pa da nabrajam stvari koje meni guras u tastaturu, jer ih ja nisam napisao.
Pa posto si u pisanju o meni predstavljala sebe, onda ti napisem da sam mislio da ces moju salu razumeti (iako su generalno svi sporiji sem beogradjana iz kraja, za to zezanje, pa se odmah naljute, ili zauzmu gard, jer misle da njih neko vredja, to nam se desavalo sa raznima drugima, i sa momcima iz ns, a niko njih ne vredja, nego je u pitanju zezanje). Tako da je moj cilj bio da te nasmejem a ti si meni pocela da pises kakav je Beograd, i to u onom pravom pogresnom fazonu, kao nije to zato sto ti pises o bgu tako i tako, nego zato sto to kazu i drugi, i naravno medju tim drugima su i sami Beogradjani. Stvano tako glupo rezonovanje, da je glupo da ga komentarisem. Jedino cinjenicno stanje jeste da je ns cistiji od bga, ali to je uvek tako bilo, i to nije nista novo, ali da je razlika kao izmedju Bazela i Ankare nije.
Sigurno da ima ljudi iz bga koji "obozavaju ns", licno ne znam ni jednu osobu, ali dobro. Ja licno, obozavam samo Beograd i kraj iz kog sam, a sve sto je u Srbiji ja volim, moze nesto manje ili vise da mi se svidi, ali nisu jedini arsini da li je cistije i modernije.
Jos bih samo ukazao na pogresno zakljucivanje sa tvoje strane, na jednom primeru, jer kod tebe ima tih pogresaka dosta, a svi sto su u vezi sa zivotnom pricom, to ne da ja kod tebe ne bi mogao da promenim, nego skup vise ljudi i sigurno pametnijih od mene i vestijih u predstavljanju nekih zivotnih pojmova u dodiru sa nacionalonom svescu itd itd.
Pa da se drzimo ono sto je opipljivo i dostupno svakom da proveri, a to je ekonomija, poslovanje, vodjenje firme.
A ako su u vreme krize isli i rizikovali znaci da im je bilo ISPLATIVO.
A jos si ovo isplativo stavila velikim slovima, ono duplo ubedjenja u svoju ispravnost. Pogresno razmisljanje pa samiim tim i zakljuvicanje.
Dokaz
Oni su vise od god dana radili sa gubitkom, vozili, u ono vreme kad su sankcije skinute, i kad su ljudi masovno isli iz bga, dok jos u Madjarskoj nije bilo jeftinih letova. Tada, im nije bilo isplativo, tada su svaki mesec gubili pare. Znaci gazda firme je svaki mesec ostajao bez novca, i to nije isplativost. On je imao veru, vodjen idejom da ce opet ljudi poceti da idu preko Madjarske, jer ce oni opet imati jefitnije cene nego Srbija. Druge firme su sve odustale i prestale da voze, on je bio jedini i furao tu pricu. Na kraju mu je ta prica prosla i sad mu je posao ponovo isplativ. Nije im bio isplativ, kad su radili sa gubitkom, a sad im jeste isplativ.
Monopol nemaju, to je jasno svakom ko zna definiciju monopola. Idealno je da ako neko vidi da oni klepaju, sto znaci da zaradjuju da ta osoba pocne to da radi, i napravila bi pare jer bi moglda da vozi ljude za manju cenu.
Nisam ja ni mislio da ces ti zbog mojih komentara da odes sa foruma. Ja sam razumeo da se tvoje razocarenje u admina i to da forum nije cist, prevodi u odlazenje sa foruma, jer sam gledao kroz moju prizmu, da sam se razocarao u ovaj forum iz bilo kog razloga, ja ne bih vise dolazio. Ipak je razocarenje ozbiljna emocija. Npr, da se ovde namnoze razni narodi okolo srbije, ili ne bitno eskimi koji ce da se uzruje sto ih ja pitam da se izjasne jasno u vezi svojih pogleda na probleme koje Srbi imaju sa drugim narodima, oni naravno nisu pozvani da pisu o problemima koji imamo mi izmedju nas, jer to njih ne sme da se tice, to nije njihovo dvoriste, i da zbog njihove ucestalosti na ovom forumu, kopaonik, promeni naziv sajta i stavi balkansemanario, ja bih se razocarao, i nikad vise ne bih posetio forum, taman pa da ce ceo svet da se srusi. Mislio sam da je tvoje razocarenje ta vrsta razocarenja, ali nije.
Da si i na obronku pravoslavlja, poslao bih ti jednu lepu vezu (link) da cujes moje vidjenje sta ja mislim o srpstvu, njegovom stanju i krivici.