www.semanarioserbio.com
Febrero 05, 2012, 03:59:07 *
Bienvenido(a), Visitante. Por favor, ingresa o regístrate.

Ingresar con nombre de usuario, contraseña y duración de la sesión
Noticias:

Inicio   Ayuda Buscar Ingresar Registrarse  
Páginas: [1]   Ir Abajo
  Imprimir  
Autor Tema: Pozdrav svima - pitanja o Spaniji  (Leído 1019 veces)
Nebojsa
Newbie
*

Desconectado Desconectado

« : Agosto 10, 2008, 11:08:03 »

Pozdrav svima.

Postoji neka mogu?nost da se preselim za Madrid u roku od par mesece, ali mi je znanje španskog na poprili?no nezavidnom nivou. Interesuje me kakva je mogu?nos nalaženja posla, i koliko nas (mislim ljudi sasrpskog govornog podru?ja) uopšte ima u Madridu. Ina?e sam dipl. geolog po struci, ali prvo ?u morati da nostrifikujem diplomu da bih uopšte radio kao geolog. Ina?e sa engleskim se služim poprili?no dobro, a imam mi godine radnog iskustva sa ra?unarima........ Zahvalan sam na svakom obaveštenju koje mi možete pružiti.

Nebojša

dada
Jr. Member
**

« Respuesta #1 : Agosto 11, 2008, 11:26:06 »

ciao nebojsa...sto ne spostavis kontakt sa nasom ambasadom u madridu?? sigurno mogu da ti pomognu...

pozdravcic
dada Sonreir
Nebojsa
Newbie
*

« Respuesta #2 : Agosto 11, 2008, 10:34:03 »

hvala na sugestiji. Iskreno, nakon toliko godina zivota u Srbiji, nekako nisam naviknut na cinjenicu da bilo koja vladina institucija stvarno moze da pomogne Uhh. Da li su oni iskreno nekome pomogli?
Hvala puno
K O P A O N I K
Administrator
Hero Member

« Respuesta #3 : Agosto 12, 2008, 02:50:43 »

Prvo, ne verujem da nasa ambasada moze bilo sta da ti pomogne po ovom pitanju. Diplomu mislim da mozes da nostrifikujes i bez dolaska ovde, za to se raspitaj u spanskoj ambasadi u Beogradu. Sto se tice posla situacija nije sjajna, ali tu nema pravila. Covek mora da pokusa na licu mesta nesto da uradi, nikakva ispitivanja tu preterano ne pomazu.
Engleski sumnjam da moze nesto da ti pomogne za posao geologa, mada ni tu nisam siguran jer nisam geolog.

blankina
Newbie
*

« Respuesta #4 : Octubre 12, 2008, 01:34:49 »

Snadje li se, Nebojsa??? Nista ne pises.... da nas obavestis kako ide sve!

Gledala sam zvezdu vecernjacu u tudjoj noci, u tudjoj zemlji, tuzna.. Sakrila sam suze kad sam osetila miris voljene zemlje..
Nebojsa
Newbie
*

« Respuesta #5 : Octubre 12, 2008, 05:43:30 »

ne mogu bas da kazem da sam se vec snasao ali......trudim se:) ma ja se uvek snadjem Sonrisa
pozdrav svima
Páginas: [1]   Ir Arriba
  Imprimir  

Ir a: